Legális erotikus munka Svájc különböző városaiban

0

A legjobb svájci munka

8.8 Véleményünk

Bellach város legjobb erotikus munkaajánlata

  • Kereset 9
  • Helyszín 10
  • Feltételek 8
  • Csapat 8
  • User Ratings (0 Votes) 0
Jelentkezz itt! Svájc különböző középméretű városai rád várnak:

Biel, Bellach/Solothurn, Thun/Steffisburg, stabil, magas kereseti lehetőséggel.

A stúdió és a lakások magyar-svájci tulajdonban vannak, így ha nem beszélnéd a nyelvet sem leszel elveszve, mert segítünk a beilleszkedésben, hiszen mi, a tulajdonosok is magyarul beszélünk.

De a heti 1500-3000 frankot (400-800 ezer forint) egy átlagos lány mindig hazavisz és ezt az összeget könnyűszerrel Te is megkeresheted, ha Te is akarod.

Ez nagyban rajtad, a képeiden és a szervízeden múlik, hiszen bevezetett stúdióink minden lehetőséget biztosítják számodra a sikeres munkavégzéshez.

Lakásaink és stúdióink minden igényt kielégítve vannak felszerelve, konyha, nappali, tv, internet, wifi. A munkavégzéshez minden szükséges eszközt és kiegészítőt biztosítunk. Szalonjaink belvárosiak, így minden ami fontos a közelben található. Üzletek, szupermarket, szolárium, edzőterem stb…

A legális munkához szükséges bejelentést ingyenesen készitjük el számodra, mely évente 90 napig érvényes.

Az utazást ugyanúgy megelőlegezzük, mint más helyeken is, hozzánk is járnak a közismert buszok, melyek közvetlenül a stúdiókhoz szállítanak.

Stúdióink kedveltek a vendégeknél, mert nálunk nincs zsákbamacska, minden lányt aktuális és 100% hiteles fotókkal hirdetünk. Terminjeidet telefonon, SMS és emailben, profi módon vesszük fel és organizáljuk, Neked csak a munkára kell összpontosítanod.
Jelentkezz itt!

Share.

About Author

Leave A Reply