Svájcban hivatalos erotikus munka ! Pörgős lakások, MAGAS KERESET!!!

Feladva Aug 27, 2017 | Megtekintve: 88 | Azonosító: #2357

1,000,000.00Ft

Ország:   Svájc
Hirdetés típusa:   Kínál
Telefon:   0041793430370

Eleged van a félrevezetésekből ? A milliós keresetet ígérő hirdetésekből?
Abból ha kiérsz teljesen más vár rád és nem a megbeszéltek szerint mennek a dolgok ? Nem az vár rád, amire számítottál?! Ha mindezt meguntad, nálunk a helyed! Nálunk nincsenek rejtett költségek, nem árulunk zsákbamacskát, biztosítunk minden feltételt, amit előzőleg megbeszélünk!
Svájcban : Zürich , Thun , Luzern - stresszmentes környezetben, három szobás lakásban maximum négy lánnyal, nyugodt, higiénikus körülmények között tudod megkeresni a pénzed. A lakások szépek, tiszták és gépesítettek .
Keresünk magára és környezetére igényes , dekoratív lányokat, hölgyeket akik jó szervizzel rendelkeznek és tudnak is dolgozni! Korrekt svájci főnök , magyar
segítőkész női üzletvezető vár rád.
Feles leadós rendszerben dolgozunk, a hirdetéseid és minden munkához szükséges kelléket mi állunk ! Kiutazásban segítek! Az sem baj ha kezdő vagy, nyelvtudás sem feltétel! Ha kedvet kaptál és szeretnél dolgozni, illetve pénzt keresni jelentkezz bátran.
KIZÁRÓLAG DOLGOZNI TUDÓ ÉS AKARÓ LÁNYOK ÍRJANAK!!!
A jelentkezéshez csatolj egy amatör teljes alakos fotot magadrol és egy viber számot, ahol feltudom venni veled minél előbb a kapcsolatot! Köszönöm, hogy elolvastad! Várlak
e-mail cim : [email protected]
Udv: Tina

Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
Your Name: Tina
E-mail küldése a hirdetőnek

Írja be a képen látott szöveget.
A lehetséges karakterek betűk a-tól h-ig
és számok 1-től 9-ig.